SAGA Mobil AS Privat Webshop

Samsung SM-A505 Galaxy A50 Coral

Samsung SM-A505 Galaxy A50 Coral

Antall

Pris

3.443,00
  Alle priser vises inklusive mva.

Pnr. 24147

Lev.pnr.: SM-A505FZOSNEE

Antall på lager : 33

Kom nærmere alt som er viktig med Galaxy A50s 6,4" Infinity-U-display. Skjermen går sømløst fra kant til kant, og med FHD+-oppløsning og sAMOLED-farger kan du fordype deg enda mer i det du velger å se på.
Galaxy A50 har en stilren design. Telefonen ligger perfekt i hånden, og med 3D-glasstic på baksiden og fingeravtrykkleser plassert i skjermen får du en behagelig og sømløs opplevelse.
Trippelkameraet til Galaxy A50 omfatter et 123-graders ultravidvinkelkamera, et kamera med 25 MP (F1.7) som gir lyse og kontrastrike bilder hele dagen og et 5 MP-dybdekamera som gjør det mulig å justere avstanden.
Tre kameraer som gjør at du kan forevige livet mens du lever det. Få med mer på bildet og ta vare på lyset - bevar fargene om dagen og de detaljrike kontrastene om kvelden. I tillegg kan du fremheve motivet ytterligere ved å eksperimentere med bakgrunnsforholdene.
Ett bilde er alt du trenger. Enten du fotograferer et uforglemmelig måltid eller din store kjærlighet kan Scene Optimizer gjenkjenne og fremheve motivet ved hjelp av kunstig intelligens så du får nøyaktig riktig mengde lys, kontraster og detaljer i hvert bilde.
Flaw Detection registrerer blunking, uskarpheter og bakgrunnslys så du får mulighet til å ta et nytt og perfekt bilde.
Du ønsker gjerne å ta deg bra ut på selfier. 25 MP-kameraet foran på telefonen gir mer liv til bilder som er tatt om dagen og mer lys når mørket faller på, slik at selfiene blir bra uansett tid på døgnet. Og med Selfie-fokus havner du i rampelyset ved at bakgrunnen gjøres litt mindre skarp.
Nå har du enda større muligheter til å uttrykke deg. Gjør AR-emojiene mer personlige og send dem til vennene dine for å uttrykke hva du føler. Oppdag mulighetene med AR-stickers, filtre og ulike stempler, og lag egne og enda morsommere bilder.
Galaxy A50 leveres med høyteknologisk, biometrisk autentisering. Fingeravtrykkleseren på skjermen skanner og gjenkjenner fingeravtrykket ditt så bare du og ingen andre skal kunne trykke og låse opp med bare én bevegelse.
Tanken er at du skal kunne leve livet - derfor trenger du en telefon som holder tritt med deg. 4000 mAh-batteriet sørger for at du kan streame, surfe, spille og dele. Og skulle det ikke holde hele veien, er det enkelt å sørge for påfyll med 15 W-hurtigladeren til Galaxy A50.
One UI hjelper deg med å fokusere på det som er viktig. Maskinvare og programvare samarbeider om innhold og funksjoner så alt blir lett tilgjengelig for deg. For at du skal kunne gjøre det du må, enda enklere. Bruk Night Mode for å få en behagelig opplevelse om kvelden; med klare og intuitive visuelle innslag kan du nå bruke telefonen som den naturligste ting i verden.
 

Copter Exoglass SAM A50

     

» Mer info

146,00

 100+

Samsung Gradation Cover SAM A50 Black

     

» Mer info

154,00

 67

Samsung Gradation Cover SAM A50 Pink

     

» Mer info

154,00

 Ubekreftet 05.07.2019

Samsung Gradation Cover SAM A50 Violet

     

» Mer info

154,00

 3

Samsung Wallet Cover SAM A50 Black

     

» Mer info

233,00

 Ubekreftet 10.07.2019

Samsung Wallet Cover SAM A50 White

     

» Mer info

233,00

 44

SAGA Mobil AS Privat post@one2cel.no Postboks 35 Alnabru 0614 Oslo tlf. 23 21 01 10